Woondecoraties

Een echte foto als een mooi schilderij bij u aan de muur. Louterfoto heeft een ruime keuze in natuurfoto's en andere onderwerpen. Je kunt ze laten afdrukken op:

 

Fotopapier

Glans
Dit glossy papier is uitermate geschikt voor foto­afdrukken met een mooie glans en briljante kleurweergave. Het is de meest bestelde papiersoort.

Mat
Dit fotopapier heeft fijne oppervlakte­structuur en daarom erg geschikt om in te lijsten achter niet-ontspiegeld glas. Bovendien is het oppervlak weinig gevoelig voor vingerafdrukken, stof en krassen.

Pearl
Afdrukken op Pearl hebben een extra intense kleurweergave. Met name in lichte kleuren en huidtinten geeft het een diep glanzend effect. Pearl is met name geschikt voor voor glamour- en portretfotografie en foto's waarbij de ruimte- en dieptewerking een belangrijke rol spelen.

 

Canvasdoek

Onze canvasdoeken zijn van hoge kwaliteit met mooie volle kleuren. Door de speciale inkt is het doek watervast.

Bij een canvas wordt een fotoafdruk over een houten lijst gespannen. De lijst van onze canvassen is 2 cm dik.
Let op: Er zal een rand van zo'n 2,5 cm rondom verdwijnen van de voorkant van het canvas, dat op de zijkant (en een paar mm de achterzijde) gedrukt wordt.

 
 

Vinyl

Een tuinposter fleurt uw tuin, balkon of dakterras helemaal op. Ook kijkt u weer met plezier naar die saaie schutting. Ook in de winter geeft de poster extra kleur aan uw tuin. De poster hangt ook mooi in huis. Het kan bijvoorbeeld een stoere blikvanger in de slaapkamer zijn.

Uw foto wordt afgedrukt op hoogwaardig vinyl. De tuinposter is UV- en waterbestendig en staat garant voor een optimale kleurechtheid en een lange levensduur. Het doek is voorzien van vier ophangogen. Is uw doek groter dan 100 cm dan komen er ringen om de 30 cm. Bij een formaat onder de 100 cm komen er ringen in de vier hoeken.

 

Plexiglas

Een foto op plexiglas is een bijzonder luxe en originele blikvanger. Door de strakke en moderne stijl is een foto op plexiglas ideaal voor weergave van portretten, trouwfoto’s en sportfoto's. Vanwege de professionele uitstraling is dit product zeker ook geschikt voor zakelijke doeleinden. Omdat plexiglas op een bijzondere manier met licht omgaat, zal uw glas foto steeds weer een ander effect krijgen. Kortom, de plexiglas foto is een ware eye-catcher voor uw interieur!

Uw wanddecoratie wordt compleet met ophangsysteem geleverd

 
 

Aluminium

Een foto op aluminium geeft uw interieur een moderne look.

Wat is een foto op aluminium?
Uw foto wordt haarscherp op een aluminium plaat afgedrukt. Delen van de foto die wit zijn worden ook wit afgedrukt op de plaat, de aluminiumstructuur en -glans is dus niet zichtbaar.

De aluminiumprint wordt geleverd met een handig ophangsysteem en is geschikt om zowel binnen als buitenshuis te gebruiken.

 

Alu Dibond

Dibond, ook wel aluminium genoemd, bestaat uit twee dunne lagen aluminium en een tussenlaag van zwart kunststof. Het materiaal is vochtbestendig, vormvast en duurzaam.

Een fotoafdruk verlijmd op 3 mm dibond is een presentatievorm die u veelal terugziet in galerieën. Het beeld wordt niet rechtstreeks geprint op het materiaal, maar eerst belicht op Fuji fotopapier.

Het Fujifilm Velvet is een papiersoort met een mooi mat oppervlak.

Het Fujifilm DPII fotopapier geeft een mooie glans en briljante kleurweergave.

 
 

Extra service: kleurtint op aanvraag

foto op glas in zwart-wit

foto op glas in zwart-wit

 

Bel of mail
voor kleurtinten op aanvraag.

 
foto op glas bruin-tint (sepia)

foto op glas in bruin-tint (sepia)

 
 
foto op glas groen-tint

foto op glas in groen-tint

 
 
 

Bestel hier een mooie afdruk op een ondergrond naar uw keuze!